The perfect guide to the casino

Tidligere FCK-spids interesseret i Brøndby-skifte

Andrija Pavlovic er interesseret i at skifte Rapid Wien ud med Brøndby IF. Det fortæller angriberens agent i kølvandet på rygter om et skifte tilbage til dansk fodbold.

Andrija Pavlovic har en fortid i FC København, hvor han spillede i to sæsoner med 22 mål i 83 kampe. Nu kan han være på vej tilbage til Superligaen.

Løvernes store rivaler fra Brøndby IF bejler nemlig til hans underskrift, og måske er de faktisk allerede enig med ham om en kontrakt.

Læs mere om den historie her.

Nu fortæller hans agent til tipsbladet.dk, at den tidligere FC København-angriber ikke vil have noget problem med at tørne ud for sine tidligere rivaler.

– Jeg kan ikke udtale mig om konkrete klubber, og det gælder også Brøndby IF, men jeg har læst historien på Transfermarkt her til morgen. Jeg synes, at Brøndby er en rigtig god klub, og et skifte til Brøndby vil være godt for Andrija, siger agenten Georg Lederer og tilføjer:

– Der er ingen tvivl om, at Andrija kan gøre det bedre, end han gjorde for FC København, så det kan sagtens være interessant for ham at vende tilbage til Danmark og vise sig bedre frem.

Andrija Pavlovic var udlejet til APOEL i sidste sæson, mens han i øjeblikket frister en tilværelse som reservespiller i Rapid Wien.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Før FCK-BIF: Her er de største derby-svinestreger!

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top