The perfect guide to the casino

Presset på pengepungen, men Durmisi er fortsat en mulighed i Brøndby IF

Brøndby IF følger Riza Durmisis situation i Lazio, men Carsten V. Jensen har svært ved at se klubben lave en aftale med venstrebacken.

Brøndby IF søger efter en ny venstreback, og der har været spekuleret i en lejeaftale med Riza Durmisi, som er helt ude i kulden i sin italienske klub, Lazio.

Den tidligere danske landsholdsspiller er en mand, som man følger på Vestegnen, og Carsten V. Jensen indrømmer gerne, at han kunne være en mulighed.

Læs også: Enige FCK-fans sviner egen spiller: Han bør have spillet sin sidste kamp for klubben!

– Det kunne godt være en mulighed (med Riza red.), hvis han passede på lønstrukturen. Jeg tvivler på, at vi er i nærheden af at kunne betale, hvad der skal til, udtaler Brøndbys fodbolddirektør til Eurosport.

– Men vi har altid sagt, at vi er positivt stemt for tidligere spillere, der vil tilbage og give noget til klubben, men pengene skal stemme. Vi kommer ikke til at gå på kompromis med vores lønstruktur, siger han.

Carsten V. Jensen udtalte efter søndagens premierekamp i Superligaen, at Brøndby IF ikke kommer til at betale en transfersum for nogle klubber denne sommer.

Læs mere om de udtalelser her.

Brøndbys håb er formentlig, at Lazio ikke finder en ny klub til Riza Durmisi, og de derfor er villige til at betale langt den størstedel af hans løn for et lejeophold på den københavnske Vestegn.

Riza Durmisi har været på kontrakt i Lazio siden 2018, og han har hele tre år tilbage af sin aftale i klubben.

SE HØJDEPUNKTERNE FRA BRØNDBYS VILDE COMEBACK MOD FC NORDSJÆLLAND I VIDEOAFSPILLEREN ØVERST!

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top