The perfect guide to the casino

Brøndby melder ud: Køber ingen spillere i dette transfervindue

Brøndby IF arbejder på at hente nye spillere, men der er ikke råd til at købe. Det fortæller Carsten V. Jensen, der sidder med ansvaret på Vestegnen.

Brøndby IF har været helt stille på sommerens transfermarked, når det kommer til spillerindkøb, men klubben har længe luftet tankerne om et par transfers.

Jan Bech Andersen fortalte også for nyligt til B.T., at han var overbevist om, at der kom nye spillere ind, men det bliver slet ikke så nemt.

Carsten V. Jensen vil kun forstærke holdet med spillere, der kan gå ind i startopstillingen, og der er ikke penge til at betale en transfersum.

Det fortalte han efter opgøret mod FC Nordsjælland ifølge bold.dk.

– Der er penge til at finde de to spillere i lønkroner, men der bliver ikke tale om transfers. Det kan være leje med option på køb, men det handler om, at pengene skal passe, og perspektivet skal være det rette, siger han til mediet.

Brøndby IF skal derfor bruge de kommende uger på at kigge efter mulige lejespillere, men klubben kommer altså ikke til at kaste en transfersum efter nogen.

Selvom det virker meget svært at forstærke holdet med lejespillere så sent i transfervinduet, tror Carsten V. Jensen på, at det kan ske.

– Vi tror på, at der kommer muligheder i markedet, som ikke var der for et år siden for eksempel.

Brøndby IF åbnede den nye Superliga-sæson med en sejr på 3-2 over FC Nordsjælland. Se højdepunkter fra den kamp i videoafspilleren øverst!

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top