The perfect guide to the casino

Spurs-stjerne elsker København: Er vild med Agger og afviser ikke fremtidigt Brøndby-skifte

Tottenham-profilen Eric Dier er vild med København, og han fortæller, at Daniel Agger har været et idol for ham længe.

Eric Dier spottes ofte i København, og det er fordi, den engelske landsholdsspiller er helt vild med den danske hovedstad.

Til bold.dk fortæller han, at han også er vild med danske fodboldspillere.

Christian Eriksen kalder han for den danske fodboldspiller, der har imponeret ham mest, mens Brøndby-ikonet Daniel Agger var et idol for ham.

– Som ungdomsspiller var Daniel Agger en spiller, jeg kiggede meget på. Hans fremtoning på banen, måden han førte bolden frem og hans stærke venstreben.

Selvom Eric Dier elsker København ligger det ikke i kortene, at han i fremtiden skal spille i Superligaen, men i en uforudsigelig fodboldverden vil han ikke afvise noget som helst.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

– At spille for et dansk hold er ikke noget, jeg har overvejet, men det er så svært at forudsige fremtiden i fodboldverdenen. Dog kender jeg jo både til Pierre-Emile og Daniel Agger, der har gjort sig i Brøndby. Det trækker selvfølgelig op, siger han.

26-årige Eric Dier har kontraktudløb i Tottenham i 2024. Han er i dag holdkammerat med Pierre-Emile Højbjerg, der skiftede til den engelske klub denne sommer.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Er Wilczeks skifte det mest kontroversielle i Superligaens historie? Frimann kommer med sin top-tre!

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top