The perfect guide to the casino

Mandagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

Her har du mandagens rygtebørs.

FC Barcelona er ifølge spanske El Mundo Deportivo interesserede i at lave en byttehandel med Lyon, så den franske klub får den franske forsvarer, Samuel Umtiti, mens de forhenværende spanske mestre overtager den hollandske offensivspiller, Memphis Depay. (Du kan se Memphis Depay lave show ved at levere oplæg til tre lynhurtige Lyon-scoringer i holdets seneste kamp).

Aston Villa vil gerne købe Tammy Abraham tilbage. Det skriver Daily Mail. Den engelske angriber kan komme til at kæmpe hårdt for spilletid i Chelsea, efter at de blå fra London har købt tyske Timo Werner af RB Leipzig.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Inter vil gerne købe Tanguy Ndombélé, som vist ikke har en stor stjerne hos Tottenham-manager José Mourinho. Men milaneserne vil have Spurs til at sætte prisen ned fra de 55 millioner pund (470 millioner kroner), som de forlanger. Den 23-årige midtbanespiller kom til London-klubben fra Lyon for et lignende beløb sidste sommer. Daily Express har historien.

TalkSPORT skriver, at James Rordriguez skal til lægetjek i denne uge hos Everton, som vil leje den colombianske offensivspiller af Real Madrid i et år.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Valencia er ifølge spanske Superdeporte interesserede i at overtage Arsenals problembarn, den franske midtbanespiller Matteo Guendouzi.

Monaco nærmer sig at skrive kontrakt med bayer Leverkusens tyske landsholdsfløj, Kevin Volland. Det har franske l’Équipe mere om.

Celtic er ifølge italienske Tuttosport interesserede i at leje den svenske landsholdsmålmand, Robin Olsen, der tidligere spillede i FCK, men som nu har kontrakt med AS Roma. I sidste sæson var den 30-årige keeper dog udlejet til CAgliari.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top