Barcelona til Manchester City: HER er verdensrekord-prisen på Messi

The perfect guide to the casino

Barcelona til Manchester City: HER er verdensrekord-prisen på Messi

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

FC Barcelona vil have to milliarder kroner af Manchester City, hvis de skal sælge Lionel Messi.

Manchester City kan godt få fat i Lionel Messi, når nu han ikke længere vil spille for FC Barcelona. Men det bliver meget dyrt for dem.

Daily Mirror skriver, at FC Barcelona vil have 250 millioner pund (to milliarder danske kroner) for at slippe den argentinske verdensstjerne.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Den verdensrekord-pris vil Manchester City på deres side gøre alt, hvad de kan for at få ned. Dels er det . selv for Manchester City – mange penge midt i en coronatid. Og dels skal de også tænke på, at de har en betinget dom hængende over hovedet for brud på reglerne om Financial Fair Play.

Gabriel Jesús og Bernardo Silva ligner allerede spillere, der kan byttes væk. Derudover skal Manchester City være parate til at ofre enten John Stones, Nicolas Otamendi, Benjamin Mendy, Joao Cancelo, Oleksandr Zinchenko eller Angeliño.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Det er tvivlsomt, om FC Barcelona vil være interesserede i nogle af de seks sidste. Til gengæld vil de gerne have fat i forsvarsspilleren Eric Garcia, som de selv har uddannet på akademiet La Masia, inden han kom til Manchester City.

Men at der er noget i gære understreges af, at FC Barcelonas nye træner, Ronald Koeman, har sagt til sine venner, at han forbereder sig på en trup uden Lionel Messi.

(Video: Ekspert-panelet diskuterer Messis fremtid)

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top