Lørdagens rygtebørs

The perfect guide to the casino

Lørdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

Her har du lørdagens rygtebørs.

Spanske MARCA skriver, at FC Barcelona foreslår Atlético Madrid en byttehandel, hvor madrilenerne får deres tidligere spiller, franskmanden Antoine Griezmann, tilbage, samtidig med, at de sender det portugisiske stjerneskud, Joao Felix, den anden vej.

Ifølge Sky Sports Italia har den levende, svenske legende, Zlatan Ibrahimovic, forlænget sin aftale med AC Milan med et år, hvor han skal have 50 millioner kroner i løn.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Leicester har kig på argentineren Nicolas Tagliafico i Ajax og tyske Robin Gosens i Atalanta som erstatning for venstrebacken Ben Chilwell, som klubben har solgt til Chelsea. Den historie har Sky Sports.

Chelsea er ifølge Football Insider interesserede i AC Milans italienske landsholdsmålmand, Gianluigi Donnarumma, og de blå fra London sætter samtidig et prisskilt på den defensive mdtbanespiller, N’Golo Kanté. Den franske verdensmester skal koste en halv milliard kroner.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Ifølge italienske Corriere della Sera har Champions League-finalisterne fra Paris Saint-Germain budt 450 millioner kroner for den serbiske midtbanespiller, Sergej Milenkovic-Savic fra Lazio. (Du kan se en video om Paris Saint-Germain øverst på denne side).

Arsenal er klar til at sælge den spanske højre back, Hector Bellerin, til Juventus, som ifølge italienske Corriere dello Sport har ham højt på ønskelisten.

Real Madrid er parate til at forlange mindst 150 millioner kroner for venstrebacken Sergio Reguilón, der i denne sæson har været lejet ud til Europa League-vinderne fra Sevilla. Det skriver MARCA. Manchester United, Tottenham, Juventus og Inter er interesserede i at købe.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top