Sportsaften med drengene

The perfect guide to the casino

Sportsaften med drengene

Sportsaften med drengene

Det er i aften I skal se den store kamp. I har glædet jer og kan allerede fornemme, hvordan adrenalinen skal pumpes rundt i jeres blod, når den første bold ligger an til at ramme målet. Det eneste er, at du bare gerne vil have at denne her aften bliver for fed. Med den rette stemning i stuen, kan den rette stemning føres over i kampånden. Du værter ikke så ofte dine venner, for I plejer at tage i byen for at drikke øl, men frygt ej. Du får herunder opskriften på en sportsaften med drengene.

Lækkert mad til kampen

Er der noget der gør dig til en god vært, så er det i sandhed, hvis du leverer et godt måltid mad. Det er de færreste mænd, som ikke sætter pris på mad, der går godt til en håndbajer.

1. Pulled Pork burger

Det er nemt og det frækt. Bedste amerikaner-style. Du ved det selv – nogle gange kan det være svært at føle sig oprigtig som en mand i et samfund, hvor du skal stå med mad og passe børnene, gå op i dit udseende osv. Derfor fortjener du og drengene et snasket måltid, der oser af mand.

2. Lasagne

Den sikre vinder. Alle kan lide det og det er nemmere end noget andet. Bliver I mange gutter, så er det hurtigt at smække et fad i ovnen og lade det passe sig selv. Så er der også plads til lidt salat ved siden af, hvis man er af den støbning.

Et godt fjernsyn at se kampen på

Det må jo være det absolut vigtigste. Det er jo det I er samlet omkring. Skærmen, spillerne, suset. Hvis du ønsker en helt perfekt visningsoplevelse skal du få din nye store skærm fra Samsung. Du kan få alle detaljerne med, du kan fornemme græsset som var det under dine egne fødder. Skærmoplevelsen har meget at sige om oplevelsen af den kamp I skal se. Fungerer det optimalt, så vil gutterne komme forbi dig hver gang der er en kamp.

Forsæt aftenen efter kampen

Aftenen skal ikke være slut blot grundet fløjtens afsluttende tone. Om I skal fejre eller drikke gravøl, så kan du planlægge lidt hygge til aftenen efter. Kun kreativiteten sætter grænser. I kan eventuelt holde whiskysmagning, spille poker, gøre klar til beerpong eller tage ud i byen. Det vigtigste er, at du hygger dig med dine venner. Om du lagde hus til og kun en enkelt pose fra Kims, så ville alt stadig være godt. Det er dine venner og det er ikke alene dit ansvar at sørger for den gode stemning.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top