The perfect guide to the casino

Søndagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Den professionelle danske ekspert er helt sikker: Dette spilforslag til odds 14.00 bør gå hjem!

Her har du søndagens rygtebørs.

Italienske Quotidiano skriver, at Inter har de økonomiske muskler, der skal til for at overtage den argentinske verdensstjerne, Lionel Messi fra FC Barcelona, efter nedslagtningen mod Bayern München i Champions League-kvartfinalen. (Du kan se og høre eksperterne diskutere Lionel Messis fremtid efter nederlaget på videoen øverst på siden).

Cristiano Ronaldo synes ifølge Daily Express, at det ville være en god idé, hvis hans klub, Juventus, køber mexicaneren Raúl Jiménez fra Wolverhampton som hans partner i angrebet til næste sæson.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Newcastle Chronicle skriver, at Newcastle United er interesserede i at overtage forsvarsspilleren Chris Smalling, som Manchester United har haft lejet ud til Roma i sidste sæson. Også hans gamle klub, oprykkerne fra Fulham, meldes interesserede.

Chelseas muligheder for at få fat i Atlético Madrids slovenske målmand, Jan Oblak, er steget, efter at det er kommet frem, at spanierne vil købe den kroatiske keeper, Ivo Grbic fra Lokomitva Zagreb. Den historie har Football London.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Andreas Pereira er ifølge Goal klar til at forlade Manchester United. Den belgisk-fødte brasilianer mistede sin plads i de sidste kampe i Premier League for klubben, og han ser ud til at skulle nøjes med en reserve-rolle,hvis han bliver der. Benfica og en række spanske og italienske klubber er interesserede i at overtage midtbanespilleren.

Ifølge Daily Star har Manchester United ikke opgivet jagten på Saúl Ñiguez fra Atlético Madrid, som de gik glip af i januar, fordi de ikke ville betale hans frikøbsklausul. Den spanske midtbanespiller siges at overveje sin fremtid efter den spanske hovedstadsklubs nederlag i kvartfinalen i Champions League til RB Leipzig, og det kan nedsætte prisen.

Lokalrivalerne Sevilla FC og Real Betis jagter ifølge italienske Calciomercato begge José Maria Callejón fra Napoli. Den 33-årige spanske offensivspiller har en fortid i Real Madrid og Espanyol.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top