The perfect guide to the casino

Hareide er flyttet fra Danmark: Her er min nye klub

Foto: Ritzau Scanpix

Den professionelle danske ekspert er helt sikker: Dette spilforslag til odds 14.00 bør gå hjem!

Åge Hareide bor ikke længere i Danmark, og han regner med at blive træner i norske Rosenborg.

Den tidligere træner for det danske landshold, Åge Hareide, har tidligere sagt, at han regnede med at blive boende i Danmark. Men nu er den 66-årige nordmand flyttet.

– Vi bor ikke længere i Danmark. Vi er allerede flyttet fra København og er hjemme i Norge igen. Jeg forventer at skulle træne Rosenborg, siger Åge Hareide til bt.dk

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

– Jeg har været i dialog med Rosenborg flere gange, og nu må vi se, hvad der sker. Jeg er i hvert fald interesseret i at træne holdet, siger Åge Hareide.

Rygtet om Åge Hareide og Rosenborg var længe varmt. Men det blev koldere, da det viste sig, at han havde store problemer med sit knæ – også større end hidtil antaget.

sLæs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

– Der er ingenting, der er besluttet endeligt endnu. Jeg har bare sagt, at jeg sandsynligvis er klar til at træne Rosenborg fra 1. september, fordi mit knæ er i bedring. Det burde være 100 procent klar, når måneden er omme. Jeg føler, jeg helbredsmæssigt er klar til at træne fodbold igen, siger Åge Hareide.

Rosenborg har vundet det norske mesterskab 26 gange. Klubben måtte dog i sidste sæson nøjes med en tredjeplads. Aktuelt ligger klubben på en femtepladsen i den norske Eliteserie.

(Øverst på siden kan du se og høre et interview med Åge Hareide).

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top