The perfect guide to the casino

Chok: Cristiano Ronaldo var på vej til storklub – Coronavirus afblæste handlen

Modtag Danmarks måske bedste velkomsttilbud lige her hos Videoslots!

Cristiano Ronaldo var angiveligt i kontakt med Paris Saint Germain, da coronavirus pludselig ramte og afblæste en mulig handel.

Cristiano Ronaldo skiftede fra Real Madrid til Juventus i sommeren 2018 for 750 millioner kroner.

Den portugisiske stjernespiller blev udstyret med en løn på over 200 millioner kroner årligt, og det har været en stor mundfuld for italienerne.

Italienske medier har tidligere beskrevet, at Juventus mener, at Cristiano Ronaldo er lige lovlig løntung, hvilket fik portugiseren til at søge væk.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Det franske medie France Football skriver, at Cristiano Ronaldo forsøgte at lande en aftale med Paris Saint Germain, som i den grad har pengene i orden.

Den 35-årige angriber har angiveligt haft en stor drøm om at spille med Kylian Mbappe og Neymar Jr., mens han tilmed uden problemer kan hæve sin enorme løn.

Coronavirussens indtog i løbet af foråret har dog bremset en mulig handel for Paris Saint Germain, der ikke vil have råd til at finansiere en aftale nu.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Omvendt skriver italienske medier, at Juventus ikke vil være afvisende for at sælge Cristiano Ronaldo, idet coronavirussen også har taget hårdt på deres økonomi.

Juventus udtalte i forbindelse med coronaviruspandemien, at man var blevet enige med klubbens spillere om en lønnedgang, som ville spare dem for omkring 700 millioner kroner.

Ydermere fortalte klubbens præsident, at fodbolden står i den største krise efter den livstruende virus, som har mange ofre på samvittigheden.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top