The perfect guide to the casino

Lørdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Her har du lørdagens rygtebørs.

Kevin De Bruyne er ifølge britiske Metro klar til at skrive under på en kontraktforlængelse med Manchester City. Belgieren havde udtalt sig nølende om emnet, fordi han ville afvente, hvordan det gik med Manchester Citys appelsag hos den internationale sportsdomstol (CAS). I mandags afgjorde CAS, at klubben alligevel ikke skulle udelukkes fra de europæiske turneringer i de næste to år. Den 29-årige midtbanespillers nuværende kontrakt udløber i 2023, men de snart forhenværende engelske mestre vil gerne forlænge til 2025. (Du kan se Kevin De Bruyne score på et konge-frispark på videoen øverst på siden).

Den tidligere Tottenham-manager, argentineren Mauricio Pochettino, er ifølge Daily Telegraph (kræver login) på listen hos både Juventus og Inter i det tilfælde, at de fyrer deres træner inden næste sæson.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Bayer Leverkusens tyske midtbane-es, Kai Havertz, vil hellere til Chelsea end til Real Madrid eller Manchester United. Den historie har Sportsmole.

Thiago Alcantara føler sig sikker på, at han kan skifte til Liverpool, efter at den spanske midtbanespiller har sagt nej til at forlænge med Bayern München. Daily Mirror har mere om den sag.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

90min.com skriver, at fremtiden for Antonio Rüdiger i Chelsea ser usikker ud. Den 27-årige tyske midterforsvarer har kontrakt to år endnu, men de blå fra London vil måske af med ham for at gøre plads til slovakiske Milan Skriniar fra Inter.

Manchester City er ifølge Eurosport enige om de personlige vilkår for et klubskifte for Valencias spanske fløjspiller, Ferran Torres. Men de mangler stadig at blive enige om en overgangssum for den 20-årige spanske ungdomslandsholds-spiller.

The Times (kræver login) skriver, at Tottenham er interesserede i at købe Leicester 24-årige engelske fløjspiller, Demarai Gray, der har kontraktudløb til næste sommer.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top