The perfect guide to the casino

Lørdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Her har du lørdagens rygtebørs.

Forholdet mellem Gareth Bale og Real Madrids franske træner, Zinédine Zidane, er ifølge amerikanske ESPN så dårligt, at et brud her til sommer er uundgåeligt. Waliserens tidligere klub, Tottenham, skal stadig være det bedste bud på en kommende arbejdsgiver.

Sky Sports har en historie om, at det er lige oppe over med byttehandlen, der sender FC Barcelonas brasilianske midtbanespiller, Arthur, til Juventus og de italienske mestres bosnier, Miralem Pjanic, til Kataloniens Stolhed.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Den tidligere Liverpool-stjerne, Steven Gerrard, er ifølge Football Insider blevet tilbudt jobbet som manager i Birmingham i den næstbedste engelske række. Men han vil hellere fortsætte hos skotske Rangers.

Den tidligere FC Barcelona-angriber, Pedro, har kontraktudløb i Chelsea, og han skifter til AS Roma på en to-årig kontrakt. Sky Sports har mere om den sag. (Du kan se Pedro score et flot mål på videoen øverst på siden).

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Spanske MARCA skriver, at Valencia er klar til at leje verdens dyreste målmand, Kepa Arrizabalaga, i to år. De blå fra London vil gerne af med den 25-årige spanske landsholdskeeper, da de ikke mener, at han er pengene værd.

Offensivspilleren Jesse Lingard ser ikke ud til at have nogen fremtid i Manchester United, og Inter kan vise sig at blive hans næste destination for den 27-årige englænder. Den historie har Goal.

Både Arsenal og AC Milan jagter Red Bull Salzburgs 19-årige ungarske midtbanespiller, Dominik Szoboszlai. Den historie har Daily Express meget mere om.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top