Klopp skælder ud på Boris Johnson: Det er gået noget bedre i Tyskland, er det ikke?

The perfect guide to the casino

Klopp skælder ud på Boris Johnson: Det er gået noget bedre i Tyskland, er det ikke?

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Liverpool-manager Jürgen Klopp mener, at Storbritannien har været dårligere til at styre corona-pandemien end Tyskland.

– Jeg har ikke stemt på den britiske regering, siger Jürgen Klopp med henvisning til, at han jo ikke er britisk statsborger.

– Men jeg kan sammenligne nyhederne her i landet med dem, jeg får fra Tyskland. For eksempel forstår jeg ikke, hvorfor det ikke tidligere blev obligatorisk at bære masker her i England. Når man ser på de lande, der hurtigt tog deres forholdsregler, må man bare konstatere, at de har klaret det noget bedre, end vi har, siger Liverpools tyske manager.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Statistikken giver ham ret. Der er 42.500 mennesker i Storbritannien, der er døde af Covid-19, som er den sygdom, man kan udvikle, hvis man bliver smittet med coronavirus. Til sammenligning er der små 9.000 tyskere, der er døde. Og der bor oven i købet flere mennesker i Tyskland end i Storbritannien.

– Man skulle nærmest tro, at det var to forskellige planeter, siger Jürgen Klopp.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– Det er ikke, fordi alt i Tyskland er perfekt. Der er folk, som er blevet syge, og der er også folk, der er døde dér. Men i forhold til hvordan folk nu kan leve deres liv, er det helt anderledes, siger Jürgen Klopp med henvisning til, at livet i Tyskland næsten er tilbage på samme niveau som før corona-pandemien. I Storbritannien er der stadig mange restriktioner.

– Jeg har ikke på noget tidspunkt været bekymret for, om pandemien skulle koste os mesterskabet. Jeg er bekymret for, at der er folk, der dør. Og det er jeg stadig, siger Jürgen Klopp ifølge Daily Mirror.

(På videoen øverst på siden kan du se en bolddreng drille Jürgen Klopp efter en kamp mellem Liverpool og Everton. De to klubber mødes igen søndag – uden tilskuere for at undgå spredning af coronavirus).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top