Tidligere FCK-stjerne jubler over Brøndbys guldfiasko: "Det var dejligt"

The perfect guide to the casino

Tidligere FCK-stjerne jubler over Brøndbys guldfiasko: “Det var dejligt”

Det var en dramatisk afslutning på Superligasæsonen, hvor FC Midtjylland snuppede guldet fra Brøndby i sidste øjeblik. For de tidligere FCK-spillere Jonas Wind og Victor Kristiansen var det en bitter pille at sluge, at de ikke selv blev mestre, men de kunne alligevel finde glæde i, at Brøndby ikke vandt titlen.

“Jeg havde hellere set, at FCK var blevet mester, men sådan er det ikke hvert år,” erkender Jonas Wind til Tipsbladet. “De havde en god Champions League-kampagne, men faldt desværre fra i foråret.”

Læs også: Tidligere Brøndbytalent jagtes af dansk klub

Selvom FCK ikke selv vandt guld, var der en vis tilfredsstillelse i, at Brøndby ikke snuppede titlen.

“Jeg kan godt sige, at hvis det ikke skulle blive FCK, så ville jeg gerne, at det ikke skulle være Brøndby,” udtaler Wind. “Jeg har ikke den store kontrol over det, men jeg er selvfølgelig FCK-mand og ønsker altid, at de vinder frem for alt andet.”

Victor Kristiansen deler Winds holdning. Han var ked af FCK’s mistede guldchance, men fandt trøst i Brøndbys fiasko.

“Det gjorde da selvfølgelig ondt i mit FCK-hjerte,” siger Kristiansen. “De har haft en flot europæisk kampagne, men jeg var så optaget af mit eget italienske eventyr, at jeg kun kunne se nogle af kampene.”

På spørgsmålet om det som FCK-mand var “dejligt”, at Brøndby ikke vandt guld, svarer Kristiansen med et simpelt “Ja, det er det da altid.”

FCK endte på en tredjeplads i Superligaen og sikrede sig europæisk deltagelse via en sejr over Randers FC i playoff-kampen. Deres fokus er nu rettet mod den kommende sæson, hvor de håber at genvinde mesterskabet fra FC Midtjylland.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top