Tidligere Brøndbytalent jagtes af dansk klub

The perfect guide to the casino

Tidligere Brøndbytalent jagtes af dansk klub

Rygter svirrer om, at det tidligere Brøndbytalent Christian Enemark kan være på vej til Kolding IF. Ifølge Tipsbladet har han en nedrykningsklausul i sin kontrakt med Næstved, der giver ham mulighed for at skifte frit til en anden klub, da Næstved rykkede ned i 2. Division.

Enemark, der fylder 26 år til juli, har etableret sig som en central figur i Næstveds defensiv med 120 kampe for klubben. Hans solide præstationer har tiltrukket sig opmærksomhed fra flere klubber i NordicBet Ligaen, og Kolding IF er angiveligt blandt de mest interesserede.

Læs også: Her er Brøndbys opstart: Træningskampe, træninglejr og europæisk fodbold

“Der er selvfølgelig interesse for en spiller som Christian Enemark, der har vist god figur i Næstved,” bekræfter Anders Hansen fra NextStep Sports Management, der er Enemarks agent, til Tipsbladet. Han ønsker dog ikke at kommentere på konkrete klubber eller Enemarks kontraktlige situation.

Enemark har en fortid i Brøndby Masterclass, hvor han tilbragte en stor del af sin ungdom. Han fik debut på Brøndbys førstehold i 2017 med to Superliga-kampe, men forlod klubben i 2019 efter kontraktudløb. Siden har han spillet for Næstved, og nu kan Kolding IF blive hans næste stop på karriererejsen.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top