Brøndby-boss hyldes for Pentz-aftale: "Han vidste, hvad han skulle gøre"

The perfect guide to the casino

Brøndby-boss hyldes for Pentz-aftale: “Han vidste, hvad han skulle gøre”

Brøndbys sportsdirektør Carsten V. Jensen roses af Patrick Pentz’ agent, James Lippett, for sin hurtige og effektive indsats i forbindelse med den nye fireårige kontrakt til den østrigske målmand.

I midten af maj tog Brøndby hul på forhandlingerne med Patrick Pentz i målet om at lande en permanent aftale med østrigeren. En lille måned senere lykkedes det

“Brøndby og Carsten har gjort et flot stykke arbejde. De vidste, at Patrick var deres fyr, og de har været meget beslutsomme i forhandlingerne med mig og især med Bayer Leverkusen”, fortæller Patrick Pentz’ agent James Lippett, til Bold.

Lippett er især imponeret over, at Carsten V. Jensen handlede hurtigt for at sikre Pentz’ underskrift inden EM:

“Det mest imponerende for mig er, at Carsten ikke gav Patrick lov til at tage til EM som en spiller, der ikke spiller for Brøndby. For hvis det skete – og han spiller tre fantastiske gruppekampe for Østrig – hvem ved, hvad der kunne være sket?”

Læs også: Brøndby snupper Pentz fra storklubber

Lippett mener, at Carsten V. Jensen har forhandlet en god aftale i stand for både Brøndby og Pentz:

“At få Leverkusen til at lave en aftale med dem en uge før EM er virkelig smart. Som den kendte sang lyder, er jeg sikker på, at Brøndby-fansene vil være glade for at have Patrick i fire år mere.”

Pentz havde også interesse fra Celtic og Southampton, men valgte at forlænge sin tid i Brøndby.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top