Brøndby henter rutineret mand som ny assistenttræner

The perfect guide to the casino

Brøndby henter rutineret mand som ny assistenttræner

44-årig med Superliga-erfaring og trænerkompetencer skal bidrage til Brøndbys succes

Brøndby IF har pr. 4. juni 2024 præsenteret Henrik Hansen som ny assistenttræner for Superliga-truppen. Den erfarne træner, der har mere end 300 Superliga-kampe på bagen fra sin aktive karriere, tiltræder sin stilling når trænerstab og trup mødes ind efter sommerferien.

Fodbolddirektør Carsten V. Jensen udtrykker stor begejstring for den nye tilknytning:

Læs også: Aftalen er på plads: Forlænger med Brøndby IF

“Vi er glade for at kunne byde Henrik Hansen velkommen til Brøndby IF som assistenttræner. Henrik er en erfaren og dygtig træner med et indgående kendskab til spillet. Hans baggrund som både spiller og træner giver ham en unik kombination af kompetencer, som vi ser frem til at drage nytte af. Vi er overbeviste om, at Henrik vil spille en vigtig rolle i trænerteamet og bidrage til holdets fortsatte udvikling og succes i de kommende sæsoner.”

Henrik Hansen ser frem til at tiltræde sin nye stilling og bidrage til Brøndbys fællesskab:

“Jeg er utrolig stolt over at blive en del af Brøndby IF. Det er en stor klub med en stolt historie og et enormt fællesskab. Jeg ser frem til at arbejde tæt sammen med den dygtige trænerstab og holdet, hvor jeg med mine kompetencer og erfaringer kan bidrage til at nå vores mål. Jeg er topmotiveret og klar til at yde mit allerbedste for at støtte holdet og være med til at sikre succes.” siger han til Brøndbys hjemmeside

Henrik Hansen har senest været assistenttræner i OB, men har også en fortid som cheftræner i SønderjyskE. Udover sin trænerkarriere har han en lang og succesfuld spillerkarriere bag sig, hvor han bl.a. har repræsenteret OB og Sønderjyske.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top