"Paradise Hotel"-stjerne afslører: Viaplay svigtede paradisoer - fik psykiske udfordringer

The perfect guide to the casino

“Paradise Hotel”-stjerne afslører: Viaplay svigtede paradisoer – fik psykiske udfordringer

Nadja Hansen og flere deltagere fra sæson 14 måtte kæmpe med psykiske udfordringer uden støtte fra Viaplay

Nadja Hansen, der deltog i “Paradise Hotel” sæson 14 i 2017, deler en rystende oplevelse i SE og HØRs podcast “Sladderministeriet”. Hun afslører, at hun og flere andre paradisoer fra sæsonen ikke fik den nødvendige støtte fra Viaplay efter at have deltaget i realityprogrammet.

Læs også: Paradise Hotel stjerne tigger Viaplay: Vil ikke mobbes

Nadjas deltagelse i “Paradise Hotel” i 2017 fik store konsekvenser for hendes mentale helbred. Hun endte med en depression, som tog hårdt på hende i flere år. Problemet var, at hun ikke fik den nødvendige hjælp fra Viaplay, da hun kom hjem fra Mexico og skulle bearbejde den hårde oplevelse.

“Vi var mange i den sæson, der røg på røv og albuer og havde det psykisk rigtig dårligt. Der var ingen, der greb os,” fortæller Nadja i podcasten.

Nadja undrer sig over, at Viaplay ikke tog et større ansvar for deltagernes mentale helbred, især da de var så unge og sårbare.

“Jeg ved det ikke. Jeg er fandme kommet ind på det kontor mange gange og grædt og ville have nogen at snakke med, men jeg blev bare ikke grebet,” forklarer hun.

Heldigvis har Viaplay taget skridt i den rigtige retning i de seneste år. I dag er der mere fokus på deltagernes mentale helbred, og de får den nødvendige støtte under og efter optagelserne.

Nadja er glad for, at der er sket en positiv udvikling, men hun mener stadig, at Viaplay kunne have gjort mere for at hjælpe paradisoerne fra sæson 14.

Nadja har kæmpet hårdt for at overvinde sin depression, og i dag har hun det heldigvis bedre. Hun deltager igen i “Paradise Hotel” i den nye sæson 20, der har premiere i dag.

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top