Chok comeback til Real Madrid-stjerne

The perfect guide to the casino

Chok comeback til Real Madrid-stjerne

Wrexham-ejer Rob McElhenney nægter at give op på drømmen om at hente Gareth Bale til klubben. Selvom den walisiske superstjerne har trukket sig tilbage fra professionel fodbold, er McElhenney overbevist om, at han kan lokke Bale tilbage til grønsværen.

McElhenney har gentaget sit tilbud til Bale om at spille for Wrexham, enten på fuldtid eller på deltid. Han har endda lokket med muligheden for at spille golf så ofte, Bale ønsker.

Bale, der engang var en af ​​verdens bedste spillere, trak sig tilbage i begyndelsen af ​​2023 efter en succesfuld karriere, der inkluderede fem Champions League-titler med Real Madrid.

Læs også: Transferbombe: Real Madrid er enig med ny superstjerne – Betaler 1,125 milliarder kroner

At bringe Bale til Wrexham ville være et kæmpe scoop for klubben og ville utvivlsomt give dem endnu mere opmærksomhed. Det er dog uklart, om Bale er overbevist. Han har tidligere sagt, at han er “færdig med fodbold”, men McElhenney har ikke givet op på at overtale ham.

Kun tiden vil vise, om Bale beslutter sig for at vende tilbage til grønsværen, men én ting er sikker: Wrexham har gjort alt, hvad de kan for at lokke ham til klubben.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top