FCK tæt på at hente stjernekeeper i Superligaen

The perfect guide to the casino

FCK tæt på at hente stjernekeeper i Superligaen

FC København er på vej mod at hente en ny målmand, og valget er faldet på den engelske keeper Nathan Trott, der i øjeblikket tilhører West Ham. Ifølge troværdige kilder, herunder The Athletic og danske Bold, er de to klubber i fuld gang med forhandlinger om en handel.

Trott, der er 25 år gammel, har de seneste to sæsoner tilbragt på leje hos Vejle Boldklub i Superligaen, hvor han har gjort et stærkt indtryk. Hans præstationer har tiltrukket interesse fra flere klubber, herunder AGF, Brøndby og engelske hold fra Championship.

Læs også: Brøndby køber Pentz

FCK har dog vist sig at være den mest attraktive destination for Trott, der angiveligt er meget opsat på at skifte til den danske hovedstadsklub. West Ham har for nylig aktiveret en option i Trotts kontrakt, der forlænger hans aftale med to år, men det ser ud til, at London-klubben er klar til at sælge ham for at tjene penge på ham.

Ifølge The Athletic forventes prisen for Trott at lande på omkring en million pund, hvilket svarer til knap ni millioner danske kroner. En handel kan dermed blive en realitet i løbet af de kommende dage, medmindre der opstår uventede forhindringer i forhandlingerne.

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top