Brøndby køber Pentz

The perfect guide to the casino

Brøndby køber Pentz

Brøndby har sikret sig Patrick Pentz.

Det oplyser Superliga-klubben mandag på facebook her til morgen , hvor de skriver, at Pentz har sat sin underskrift på en fireårig kontrakt.

Brøndby har købt den øtrigske keeper hos Bayer Leverkussen, og det må siges at være en drømmesigning for klubben.

CV udtaler til www.brondby.com

Patrick Pentz spillede en afgørende rolle i vores gode resultater i den netop afsluttede sæson, og med sin positive og professionelle tilgang har han vundet mange hjerter blandt både fans og holdkammerater, og derfor er alle parter meget tilfredse med en permanent kontrakt, fortæller fodbolddirektør Carsten V. Jensen.

– Vi er utroligt glade for at kunne byde Patrick velkommen til Brøndby IF på en permanent afrtale. Vi vil spille med i toppen af dansk fodbold hver sæson, og aftalen med Patrick understreger dette fokus. Hans præstationer i sidste sæson taler for sig selv, hvor han har vist et virkelig højt niveau, og i mine øjne var han Superligaens bedste målmand. Patrick har et kæmpe engagement og stor professionalisme i alt, hvad han foretager sig, og det bidrager til at forme kammeratskabet og den stærke træningskultur, vi har i truppen til hverdag.

– Patrick forstår også, hvad det betyder at spille for Brøndby IF, og det gør, at vores fans og Patrick har taget hinanden til sig. Derfor er vi utrolig glade for, at vi nu har papir på hinanden de næste fire år.

Pentz er lige nu med det østrigske landshold til EM i Tyskland, som starter på fredag.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

bet365

Scroll to Top