Sofie Linde er gode veninder med Martin Brygmanns datter: Nu bryder hun tavsheden

The perfect guide to the casino

Sofie Linde er gode veninder med Martin Brygmanns datter: Nu bryder hun tavsheden

I kølvandet på DR-dokumentaren “Sexisme i musikbranchen”, hvor otte kvinder anklager Martin Brygmann for grænseoverskridende adfærd, har Sofie Linde valgt at bryde tavsheden. Den kendte tv-vært, der selv var med til at sætte gang i MeToo-bevægelsen i Danmark i 2020, har et nært forhold til både Martin Brygmann og datteren, Frida Brygmann, men det forhindrer hende ikke i at udtrykke sin støtte til de kvinder, der er stået frem.

I et opslag på Instagram skriver Sofie Linde:

“Min generelle holdning er, at jeg bakker op om, at grænseoverskridende adfærd skal høre fortiden til, og at det derfor er vigtigt at se tilbage, for at vi kan bevæge os fremad.”

Hun understreger, at hun tager “stærk afstand til alle former for krænkende adfærd” og at “ingen er hævet over almen pli og god opførsel – uanset hvem du er.”


Sofie Linde udtrykker desuden sin håb om, at de kvinder, der har delt deres historier, vil “komme helskindede ud på den anden side” og opfordrer til en respektfuld dialog om sagen.

Hendes udmelding har mødt bred opbakning fra følgere og andre kendte personer. Flere fremhæver hendes mod for at stå frem i en sag, der involverer en person, hun står nært.

Sofie Lindes udtalelse kommer i en tid, hvor #MeToo-bevægelsen igen har fået vind i sejlene i Danmark. DR-dokumentaren om Martin Brygmann har sat et skarpt fokus på sexisme i musikbranchen, og flere kvinder har valgt at stå frem med deres oplevelser.

Det er endnu uvist, hvilke konsekvenser sagen vil have for Martin Brygmann. Han har trukket sig tilbage fra alle offentlige optrædener og har undskyldt for sin adfærd.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top