Paradise Hotel stjerne tigger Viaplay: Vil ikke mobbes

The perfect guide to the casino

Paradise Hotel stjerne tigger Viaplay: Vil ikke mobbes

Anna Due, der deltog i ‘Paradise Hotel’ sæson 9 i 2013, er ude med en kraftig opfordring til Viaplay. Den populære streamingtjeneste har nemlig valgt at genudgive sæson 8 af realityprogrammet, og det vækker stor bekymring hos Anna Due.

I en video på sin TikTok-profil udtrykker hun sin frygt for, at hendes egen sæson af programmet også vil blive tilgængelig på Viaplay. Hun forklarer, at hun ikke kan bære tanken om at blive udsat for den samme form for mobning og hadefuld kritik, som hun oplevede for 12 år siden.

Læs også: Rikke Gøransson har forladt Paradise Hotel!

“Min værste frygt er, at min sæson kommer op,” fortæller Anna Due i videoen. “Fordi jeg kan ikke magte det. Jeg gider ikke se på det, jeg gider ikke høre om det, jeg gider ikke judges – det er 12 år siden, jeg gider ikke hades igen. Jeg vil bare ikke noget af det.”

Anna Due understreger, at hun og de øvrige deltagere i sæson 9 har udviklet sig meget siden deres tid på ‘Paradise Hotel’. De har fået børn, bygget et liv op og ønsker ikke at blive redefineret af deres deltagelse i et realityprogram fra en fjern fortid.

“Vi er altså også kun mennesker, og vi har også følelser,” siger hun i videoen.

Hendes udtalelse har mødt stor opbakning fra andre reality-deltagere og fans. Mange deler hendes bekymring for den negative effekt, som genudsendelsen af gamle sæsoner kan have på de involverede personer.

Det er uvist, om Viaplay vil reagere på Anna Dues opfordring. Streamingtjenesten har indtil videre ikke kommenteret sagen.

Debatten om reality-programmernes indflydelse på deltagernes liv er blusset op igen med genudsendelsen af ‘Paradise Hotel’. Anna Dues modige udtalelse sætter fokus på de etiske dilemmaer, der kan opstå, når man genbesøger fortidens reality-øjeblikke.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top