Kigger du med, CV? Tidligere Brøndby-profil vil væk - Så meget koster han

The perfect guide to the casino

Kigger du med, CV? Tidligere Brøndby-profil vil væk – Så meget koster han

En gammel kending kan måske blive et interessant emne på Vestegnen denne sommer.

Ligesom sidste sommer, så har Brøndby nok engang en målmands-kabale der skal løses. Sidste sommer hentede Carsten V. Jensen nemlig Patrick Pentz til klubben som afløser for Mads Hermansen, og den østrigske målmand formåede at imponere stort for de blå-gule i løbet af sæsonen.

Der er dog bare et problem. Patrick Pentz blev nemlig kun hentet på en lejeaftale, og indtil videre er det ikke lykkedes Brøndby at blive enige med Bayer Leverkusen eller Patrick Pentz om en permanent aftale.

Derfor er det ikke utænkelige, at Carsten V. Jensen skal på jagt efter en ny mand til målmandsposten, og her kan en gammel kending på Vestegnen komme i spil.

Ifølge transferjournalist Florian Plettenberg, så ønsker Marvin Schwäbe nemlig at forlade FC Köln, efter de rykkede ned i 2. Bundesligaen i den seneste sæson.

Den 29-årige målmand kan eftersigende erhverves for et sted mellem 15-22 millioner kroner, og det er samtidig et prisniveau, som Brøndby har vist de godt kan være med på.

Marvin Schwäbe skiftede til Brøndby fra Hoffenheim tilbage i 2018, og han nåede at spille 121 kampe for de blå-gule, inden han i sommeren 2021 skiftede til FC Köln.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top