Han var 18 år, hun var 32 år: Nu venter dansk kendispar barn

The perfect guide to the casino

Han var 18 år, hun var 32 år: Nu venter dansk kendispar barn

Det populære dansepar fra ‘Vild med dans’, Albert Rosin Harson og Jenna Bagge, afslører, at de venter deres første barn sammen. Parret, som mødte hinanden under optagelserne til danseprogrammet i 2020, oplevede en øjeblikkelig kemi, der hurtigt udviklede sig til mere end bare professionel dans.

Trods en aldersforskel på 13 år – hvor Jenna er den ældste – har de stået imod skeptiske blikke og kommentarer. I dag bekræfter de, at deres kærlighed er stærkere end nogensinde, og nu bærer den frugt på en helt særlig måde.

Læs også: Laila Hasanaovic hitter på Instagram

“Vi er utroligt glade for at kunne dele nyheden om, at vi venter en lille dreng! Vi ser frem til at møde ham i slutningen af året,” skriver parret i et rørende opslag på Instagram. På billedet ses Jenna med en fin babybule, og kommentarsporet flyder over med lykønskninger fra både kendte og fans.

Albert og Jenna, der har været åbne omkring deres forholds udfordringer, inklusive den markante aldersforskel, har nu en endnu større grund til at fejre deres kærlighed. Den lille ny er allerede ventet med stor spænding, og parret ser frem til deres nye rolle som forældre.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top