The perfect guide to the casino

Har bookmakeren lavet en fejl? Sådan vinder du kassen på Danmark – Norge

Kamp: Danmark – Norge
Spilforslag: Erling Haaland scorer

Odds: 2,5

Bonus info: Se kampen live på Bet365 – hvis du skriver dig op i dag

Tilmeld dig Bet365 i dag 

 

Følg spilforslaget hos Bet365 her >>

 

Der er lagt op til endnu et skandinavisk brag, når Danmark og Norge lørdag aften tørner sammen.

Lørdag aften spiller det danske landshold deres sidste testkamp forud for sommerens EM-slutrunde, når de på Brøndby Stadion tager imod naboerne fra Norge, som ikke formåede at kvalificere sig til slutrunden.

Det norske landshold har dog massere af kvalitet og store navne i deres landsholdstrup, hvor Premier League-spillere som Oscar Bobb, Martin Ødegaard og Erling Haaland kan findes på holdkortet.

Det samme gør Serie A- og La Liga-profiler som Leo Ostigard og Jorgen Strand Larsen, der noterede sig for 13 La Liga-scoringer i den seneste sæson.

Dermed er der altså lagt i kakkelovnen til et brag af en kamp, og her kan Manchester City-stjernen Erling Haaland nok engang komme i fokus.

Den norske superstjerne er nemlig brandvarm, når det kommer til at putte bolden i kassen, og det ser Bet365 umiddelbart ud til at have glemt.

De tilbyder nemlig et flot odds 2,5 på at Haaland kommer på måltavlen, og det synes bestemt ikke utænkeligt taget i betragtning af, at han har scoret 30 mål i de seneste 29 landskampe for Norge.

Derfor lyder vores spilforslag også som følgende.

Spilforslag: Erling Haaland scorer
Odds: 2,5
Udbyder: Bet365

 

Følg spilforslaget hos Bet365 her >>

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top