Bendtner om vraget landsholdsspiller: Ingen grund til at tage ham med

The perfect guide to the casino

Bendtner om vraget landsholdsspiller: Ingen grund til at tage ham med

Nicklas Bendtner mener, at Kasper Hjulmand har gjort det rigtige i ikke at udtage Matt O’Riley til EM-slutrunden.

Matt O’Riley var en af de største profiler i Celtic og skotsk fodbold i den seneste sæson, hvor han noterede sig for 18 mål og 13 oplæg i ligaen, mens han også leverede tre assists i Champions League.

I sidste ende har det dog ikke været nok til at sikre den talentfulde midtbanespiller ved sommerens EM-slutrunde, da han blev vraget af Kasper Hjulmand.

Det har medført stor diskussion på de sociale medier, men ifølge Nicklas Bendtner, så har Kasper Hjulmand taget den rigtige beslutning.

Det giver han udtryk for i sin podcast ‘Stolpe ind’.

– Hvis du kigger på dem, som er blevet udtaget, så er de dygtigere. Det er jo hele tiden en debat, men hvis vi kigger på det sort på hvidt. Havde han chance for at komme i spil til at komme ind? Nej. Så er der ingen grund til at tage ham med, siger han og fortsætter:

– Selvom han havde været sygt dygtig og måske er en mand for fremtiden, og han er en ung gut, og han nok skal komme med landsholdet. Det er jeg ikke i tvivl om. Men på det her tidspunkt der er det bare ikke nu, lyder det fra Nicklas Bendtner, der også lige sender en stikpille til niveauet i den skotske liga.

– Ja, den er ringe, griner han.

23-årige Matt O’Riley har kontrakt med Celtic frem til sommeren 2027.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top