The perfect guide to the casino

Har Silkeborg smidt håndklædet i ringen? Ingen fans til hjemmekampene

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Der må lukkes op til 500 mennesker ind til Superliga-kampene, men nedrykningstruede Silkeborg vil ikke have fans på tribunen.

Det ser ud til, at Silkeborg har smidt håndklædet i ringen i forhold til at klare frisag i bunden af Superligaen.

Holdet er 11 point efter Sønderjyske i kampen om at undgå sidstepladsen i nedrykningsspillet, der betyder degradering. Nummer næstsidst i puljen får en chance mod nummer næstsidst i den anden pulje for at undgå en tur i 1. division.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

På den baggrund gør det måske ikke den store forskel, om der kommer fans eller ej til kampene. I hvert fald vil Silkeborg ikke lukke nogle fans ind til Superliga-kampene, selvom regeringen har åbnet for, at der må være op til 500 mennesker til kampene (inklusive spillere, dommerkvartet o.s.v.).

– Det er positivt, at Danmark er begyndt at åbne sig, men med tilladelse til 500 på stadion, som også omfatter alle, der er på job i forbindelse med kampen – servicepersonale, tv-folk, sikkerhed, bolddrenge etc. – er der naturligvis også mange, vi må skuffe. Reelt kan vi kun lukke omkring 350 tilskuere ind. Vi ville rigtig gerne have kunnet byde velkommen tilbage til vores trofaste tilskuere, men det kan vi desværre ikke, siger Silkeborgs adm. direktør, Kent Madsen, til klubbens hjemmeside.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– Vi har været nødt til at prioritere vores sponsorer og samarbejdspartnere. Lovgivningen vedr. dækning af underskud for arrangører med mere end 1.000 publikummer medfører, at vi er forpligtiget til at begrænse vores tab mest muligt, hvis vi vil have del i regeringens hjælpepakker. Og her er sponsorerne med deres væsentlige bidrag til virksomhedens økonomi en vigtig faktor. Med muligheden for at åbne en lille smule, kan vi nu levere en del af de ydelser, sponsorerne har betalt for, siger Kent Madsen.

Silkeborg møder mandag OB på hjemembane i den første kamp i nedrykningsslutspillet.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top