The perfect guide to the casino

Brøndby-målscorer rasende: Så galt må det ikke have lov at gå!

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Selvom Sigurd Rosted scorede for Brøndby, var nordmanden utilfreds med holdets sammebrud mod AC Horsens.

Brøndby førte 1-0 mod AC Horsens, som imidlertid svarede godt igen i anden halvleg og endte med at vinde 3-2. Og det er Sigurd Rosted ikke tilfreds med.

– Vi starter rigtig godt. Vi står måske lavt i de første 15-20 minutter, men vi tillader ikke Horsens de store chancer, og omvendt får vi tilspillet os nogle gode chancer, så det er en godkendt første halvleg, siger Sigurd Rosted ifølge Brøndbys hjemmeside.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

I anden halvleg kom AC Horsens dog foran 2-1, inden Sigurd Rosted udlignede med et flot hovedstød, som du kan se i videoen øverst på denne side.

– Efter pausen kommer vi til at stå alt for spredt og giver Horsens lov til at slå indlæg. Det er som om, at vi stopper med at spille, og det er for dårligt. Det er svært at sætte ord på, hvad det er, der sker, men vi må ikke spille to så forskellige halvlege, siger den 25-årige norske forsvarsspiller, der således ikke kunne glæde sig over sit mål.

– Jeg har for mine tidligere klubber scoret en del mål, men det er ikke rigtig lykkedes for mig at komme i gang med det for Brøndby IF før i dag, så det var selvfølgelig dejligt at se den gå ind. Men når det er sagt, så er mit fokus på, at vi kommer til at gøre det bedst muligt i det kommende slutspil.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Nederlaget til AC Horsens betyder, at Brøndby fremdeles ligger på Superligaens fjerdeplads. Der er fem point op til AGF på tredjepladsen inden medalje-slutspillets ti kampe.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top