The perfect guide to the casino

Midt i corona-tiden: Agger og Kahlenberg giver Brøndby en kæmpegave

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Kæmpe tragedie: Atalanta-spiller død


Daniel Agger og Thomas Kahlenberg arrangerer en velgørenhedskamp, hvor overskuddet går til Brøndby og til Læger Uden Grænser.

Der bliver tale om en kamp mellem et udvalgt Brøndby-hold, som møder et Superliga Allstar-hold på Brøndby Stadion.

De tidligere Brøndby-stjerner, Daniel Agger og Thomas Kahlenberg, spiller med på Brøndbu-holdet, mens Superliga-Allstar holdet har spillere som Troels Bech, Michael Gravgaard, Jesper Grønkjær og Thomas Helveg.

Læs også: OB-spillers vanvittige navn går viralt i udlandet

Formålet er at samle penge sammen til Læger uden Grænser for at bekæmpe coronavirus-pandemien – og penge til Brøndby IF, der slås med økonomiske problemer.

– I de her tider rykker man tættere sammen. Alle klubber slås med følgerne af coronaen, men Brøndby IF har en indre kraft. Det ser og mærker man tydeligt. Vi spillere håber med dette initiativ, at vi kan være med til at give lidt tilbage til klubben. Brøndbys fans har vist vejen, og vi gamle spillere har et stærkt ønske om at sige tak for de oplevelser, vi har haft i Brøndby-trøjen, siger Thomas Kahlenberg ifølge Brøndby-fansiden 3point.dk

Læs også: FC Midtjylland og Brøndby er interesseret: Gratis ex-Superliga-profil tæt på exit

Thomas Kahlenberg var selv en af de første danskere, der blev smittet med coronavirus. Det skete efter en fødselsdag hos den tidligere landsholdskammerat, Christian Poulsen.

– Det fællesskab, der er særligt for Brøndby IF, har vist sin enorme styrke de seneste måneder. Man står sammen. Ingen af de spillere, vi har rakt ud til, har bedt om betænkningstid. Selvfølgelig vil de være med. Der bliver nok noget rust, der skal bankes af hos flere af spillerne, men det vigtige er, at publikum får en speciel oplevelse og en tur ned ad Mindernes Allé. Og så skal vi gerne have samlet så mange penge ind som muligt til gavn for både Brøndby IF og Læger uden Grænser til organisationens arbejde over hele verden, udtaler Daniel Agger i en pressemeddelelse.

Det vides ikke endnu, hvornår kampen skal løbe af stablen. Det bliver først, når myndighederne tillader tilskuere til fodboldkampe.

TV3+ kommer til at vise showkampen.

Læs også: Celtic lukrerer på Brøndby IF’s passivitet – Vil stjæle FCN-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top