Frankfurt og Freiburg i livlig deler

Frankfurt og Freiburg leverede den klart mest målrige kamp i tirsdagens Bundesliga-kampe.

Frankfurt og Freiburg bød hinanden op til dans i Bundesligaens tredje runde efter coronavirus-pandemien, og det var langt fra den mest imødesette kamp.

Tidligere i dag spillede Borussia Dortmund og Bayern München nemlig, mens både Leverkusen og Borussia Mönchengladbach var i kamp sideløbende med denne.

Det va dog Frankfurt-Freiburg, der blev tirsdagens helt store højdepunkt, for der var kæmpe drama og mange mål.

Freiburg tog en føring kort inden stadionuret rundede 28 minutter, mens Frankfurt svarede igen få minutter senere.

I anden halvleg bragte Freiburg sig foran med både 1-2 og 1-3, men Frankfurt lagde sig ikke ned.

Med ti minutter igen reducerede Daichi Kamada, mens Timothy Chandler sikrede hjemmeholdet det ene point blot tre minutter senere.

Dermed sluttede det 3-3.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.