‘Flødefod’ stopper: Derfor spiller jeg ikke sæsonen færdig

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Kæmpe tragedie: Atalanta-spiller død


Ligesom de fleste andre ligaer har den australske fodboldliga været lukket ned: Den arbejder på at gøre comeback, men det bliver uden danske Jakob Poulsen, der ellers i denne søson har tørnet ud for Melbourne Victory.

– På grund af uvisheden over, hvad der skal ske, spurgte jeg klubben, om det var okay, at jeg tog hjem til Danmark. Alternativet var at træne to måneder i Australien for mig selv, og så ville det trods alt være bedre for mig og familien at tage hjem til Danmark. Og det var klubben helt okay med, siger Jakob Poulsen til bold.dk

Læs også: OB-spillers vanvittige navn går viralt i udlandet

– Det var mange ting i de otte måneder i Australien, der ikke blev helt, som vi drømte om. Fodboldmæssigt ville vi gerne have spillet med i toppen af ligaen, og jeg havde da også en drøm om, at jeg skulle gøre en stor forskel for holdet. Derudover kom der skovbrande. Det var ikke slemt i Melbourne, men det var en stor ting i Australien. Og så kom coronaen. Det har været begivenhedsrigt, må man sige, og jeg havde nok skrevet det anderledes, hvis jeg selv havde haft muligheden for det på forhånd, siger Jakob Poulsen, som derfor har det fint med, at karrieren som professionel fodboldspiller nu er endegyldigt forbi.

34-årige Jakob Poulsen indledte Superliga-karrieren i Esbjerg, men han nåede også at spille i Heerenveen i Hplland, AGF, AS Monaco i Frankrig og FC Midtjylland, som han vandt DM-guld med i 2015 og 2018 samt pokalturneringen i 2019.

Læs også: FC Midtjylland og Brøndby er interesseret: Gratis ex-Superliga-profil tæt på exit

Han nåede også at spille 35 landskampe for Danmark. Den mest minderige landskamp var nok i 2009, hvor han scorede kampens eneste mål mod Sverige, da Danmark endegyldigt sikrede sig kvalifikationen til VM i Sydafrika året efter.

Det var på et smukt langskudsmål, og i det hele taget vil Jakob Poulsen nok især blive husket for en kælen sparketeknik, som scorede mange mål for hans hold, og som sikrede ham tilnavnet ‘Flødefod’.

Læs også: Celtic lukrerer på Brøndby IF’s passivitet – Vil stjæle FCN-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top