The perfect guide to the casino

Ny United-stjerne er lykkelig: Det føltes virkelig godt at score

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Ståle Solbakken afslører hemmelig aftale med Pieros Sotiriou


Bruno Fernandes var lykkelig for at score sit første mål denne weekend.

I sidste mĂĄned skiftede Bruno Fernandes portugisiske Sporting ud med Manchester United, og han har fĂĄet en god start i den engelske storklub.

Søndag eftermiddag scorede han også sit første mål for klubben, da han omsatte et straffespark mod Watford.

Læs også: Kæmpe klub bød 64 mio. kroner på Patrick Olsen

– Det føltes virkelig godt at score. Det var endnu en drøm, som gik i opfyldelse. Jeg er glad, for min familie kom hertil i fredags, sĂĄ de nĂĄede lige at se mig score, siger Fernandes til MUTV.

– De sidste uger har været fantastiske for mig og for holdet. Vi spillede uafgjort mod Wolves, men efter det har vi spillet gode kampe ude mod Chelsea og hjemme mod Watford, og jeg er meget glad for de tre point, som rykker os opad i tabellen.

Læs også: Kig væk, Barca-fans: Dette udtalte Martin Braithwaite i 2014

– Vores fans har været fantastiske. De har givet mig mere selvtillid, nĂĄr jeg spiller, og jeg nyder at spille og at være en del af dette med mine holdkammerater. De har hjulpet mig meget, og de giver mig troen pĂĄ mig selv, da de stoler pĂĄ mig, hvilket er det vigtigste.

Bruno Fernandes har siden ankomst i sidste måned spillet fire kampe for Manchester United i alle turneringer, hvor at det er blevet til ét mål og to oplæg.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top