The perfect guide to the casino

Brøndby-træner skælder ud på sit eget hold: – Det er for ringe forsvarsspil!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Ståle Solbakken afslører hemmelig aftale med Pieros Sotiriou


Brøndby-træner Niels Frederiksen var efter nederlaget til AaB utilfreds med den måde, som holdet scorede de de to første mål på.

AaB vandt 3-2 over Brøndby i en kamp, hvor hjemmeholdet kom foran 2-0, inden Brøndby fik udlignet for så alligevel at tabe. De to første mål irriterede Brøndbys træner.

– Vi blev passive i vores forsvarsspil på de to mål, som de scorer. Det skal vi have gjort bedre, for de skal ikke score to indlægsmål på den måde inden for fem minutter. Det er for ringe forsvarsspil, siger Niels Frederiksen til Brøndby-fansiden 3point.dk

Læs også: Kæmpe klub bød 64 mio. kroner på Patrick Olsen

Han synes, det var en lige kamp, som Brøndby godt kunne have fortjent at få det ene point i.

– Både vi og AaB har nogle muligheder, så jeg vil ikke stå og sige at deres sejr er ufortjent. Det synes jeg ikke, jeg kan sige. Men jeg synes godt jeg kan sige, at vi have fortjent at få noget med herfra. Havde vi været lidt dygtigere i nogle afgørende momenter, havde vi også fået noget med. Vi skal også se indad og se på, hvad vi ikke er dygtige nok til, siger Niels Frederiksen.

Læs også: Kig væk, Barca-fans: Dette udtalte Martin Braithwaite i 2014

Efter kampen gik meget af diskussionen på, om AaB skulle have det straffespark, som hjemmeholdet endte med at afgøre kampen på. Men den situation hæfter Brøndby-træneren sig ikke så meget ved.

– Det er også en del af spillet. Det kommer man ud for nogle gange. I sidste weekend tror jeg vi begik et, som ikke blev dømt, og i dag bliver der dømt et mod os, som ikke blev begået. Sådan er det. Der var mange marginaler frem og tilbage i en bølgende kamp.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top