The perfect guide to the casino

Braithwaite-agent om vildt rygte: – Det er bullshit!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Ståle Solbakken afslører hemmelig aftale med Pieros Sotiriou


Martin Braithwaites agent afviser rygte om, at danskeren under alle omstændigheder er fortid i FC Barcelona til sommer.

Ifølge flere spanske og danske medier gik FC Barcelonas sportsdirektør, Eric Abidal, kun med til at købe Martin Braithwaite fra Leganés i sidste uge, fordi der blev indføjet en klausul, der sikrer, at han bliver solgt til sommer.

Eric Abidal var nemlig negativ over for at købe Martin Braithwaite, og han gik kun med til det, fordi den 28-årige dansker var et ønske fra FC Barcelonas træner, Quique Sétien.

Læs også: Kæmpe klub bød 64 mio. kroner på Patrick Olsen

Men det passer ikke, at Martin Braithwaite nødvendigvis skal væk til sommer. Det siger hans agent.

– Det er komplet bullshit. Selvfølgelig har hverken Martin eller jeg skrevet under på, at han skal væk igen til sommer. Der er en frikøbsklausul på ham, og den har alle læst om, tror jeg, siger Agenten Hasan Cetinkaya til B.T.

Læs også: Kig væk, Barca-fans: Dette udtalte Martin Braithwaite i 2014

Frikøbsklausulen er på 300 millioner euro (2,14 milliarder kr.), og den vil i givet fald gøre Martin Braithwaite til verdens dyreste spiller.

– Jeg kan ikke forstå, hvorfor han skulle smutte allerede til sommer. Han har allerede vist i sin første kamp, at han hører til på det her plan. Han er en maskine. Selvfølgelig kan alt ske i fodbold, men lige nu er Martin Braithwaite Barcelona-spiller i de næste fire et halvt år, siger Hasan Cetinkaya.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top