The perfect guide to the casino

Stort drama da AaB slog Brøndby efter målrig 2. halvleg

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Ståle Solbakken afslører hemmelig aftale med Pieros Sotiriou


AaB og Brøndby kæmper i den grad om at sikre sig en top 6 placering, og derfor var det tre vigtige point AaB endte med at hente på hjemmebane over Brøndby.

Det blev en 1. halvleg med store chancer til både Jores Okore, Samuel Mraz og Patrick Olsen, og selvom sidstnævnte fik smidt bolden i Brøndby-målet i 1. halvleg, dømte dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen korrekt offside efter en samtale med linjedommeren. Kort før pausen skulle Okore endnu engang have bragt AaB i front, men en storspillende Marvin Schwäbe holdt Brøndby inde i kampen.

Læs også: Kæmpe klub bød 64 mio. kroner på Patrick Olsen

I stedet gik de to hold til pause uden scoringer, men det skulle i den grad ændre sig på ti minutter i 2. halvleg. Først blev Tom van Weert dobbelt målscorer på blot tre minutter, begge gange efter et indlæg fra AaBs venstre side. Ikke engang et minut efter 2-0 scoringen fik Samuel Mraz reduceret, og seks minutter efter 2-1 reduceringen, gjorde Anthony Jung det til 2-2.

I stedet skulle det hele afgøres på et straffespark begået af Kevin Mensah med 15 minutter igen. Her var kontakten ikke den store, men i sidste ende nok til, at Mads-Kristoffer Kristoffersen fløjtede. Straffesparket skulle Lucas Andersen sparke, og den sendte AaB-stjernen sikkert ind.

Læs også: Kig væk, Barca-fans: Dette udtalte Martin Braithwaite i 2014

Brøndby kunne ikke svare igen på 3-2 føringen, og i slutningen af kampen blev der uddelt et rødt kort uden for banen til Martin Retov. Sejren betyder, at der blot er et enkelt point mellem AaB og Brøndby i den tætte kamp om en top 6 plads.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top