The perfect guide to the casino

Medie: Real Madrid har sendt talentspejdere afsted – Vil hente tidligere Superliga-stjerne

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Ståle Solbakken afslører hemmelig aftale med Pieros Sotiriou


Efter Martin Braithwaites noget overraskende skifte til Barcelona, melder det tyrkiske medie, Asist Analiz, at Real Madrid også kan ende med at hente en skandinavisk stjerne.

Martin Braithwaite fik lidt af en drømmedebut for FC Barcelona i går, da han spillede en stor rolle i to af Barcelonas mål i storsejren over Eibar. Det går generelt rigtig godt for flere af de skandinaviske angribere for tiden. De to nordmænd, Erling Håland og Alexander Sørloth, banker målene ind for henholdsvis Borussia Dortmund og Trabzonspor, og det har givet genlyd i fodboldeuropa.

Læs også: Kæmpe klub bød 64 mio. kroner på Patrick Olsen

I juli 2017 hentede FC Midtjylland Alexander Sørloth, men efter blot et halvt år i klubben, blev han solgt i en kæmpe millionhandel til Crystal Palace. Her er det dog ikke gået som forventet, og efter et lejeophold i Genk, blev Sørloth lejet i to år til tyrkiske Trabzonspor i sommeren 2019. Her har han slet ikke set sig tilbage, og har scoret 19 mål og leveret fire assists i 22 ligakampe.

Den flotte statistik har fået selveste Real Madrid til at sende talentspejdere til Tyrkiet, for at holde øje med Sørloth. Sådan lyder det fra tyrkiske Asist Analiz. De talentspejdere kunne i går se Sørloth banke to kasser ind i 2-2 kampen mod Besiktas i ligaen, og rygtet om et muligt skifte til Real Madrid, er også allerede kommet til Norge, hvor der er stor opmærksomhed på den norske bomber.

Læs også: Kig væk, Barca-fans: Dette udtalte Martin Braithwaite i 2014

Trabzonspor skulle angivenligt have en klausul i lejeaftalen med Crystal Palace, der betyder, at de kan hente den 24-årige nordmand for blot seks millioner euros eller omkring 45 millioner kroner.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top