The perfect guide to the casino

Ærlig Steven Gerrard: Jeg er ikke klar til Liverpool – endnu

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Ståle Solbakken afslører hemmelig aftale med Pieros Sotiriou


Steven Gerrard vil gerne være manager for Liverpool en dag. Men han mener ikke, han er klar til det endnu.

Den tidligere mangeårige anfører i Liverpool drømmer om at blive manager for sin hjerteklub engang. Men det bliver nok ikke lige foreløbig.

– Er jeg klar til at blive manager i Liverpool nu? Nej, det er jeg måske nok ikke, siger Steven Gerrard i et langt interview med Daily Mail, som hans tidligere holdkammerat, Danny Murphy, har lavet.

Læs også: Kæmpe klub bød 64 mio. kroner på Patrick Olsen

Liverpool står for det første ikke lige over for at skifte manager. Jürgen Klopp førte i sidste sæson Liverpool til Champions League-triumf, og alt tyder på, at klubben i år vinder mesterskabet for første gang i 30 år.

Og for det andet mener 39-årige Steven Gerrard – der netop nu er manager i skotske Rangers – heller ikke, at han er erfaren nok.

Læs også: Kig væk, Barca-fans: Dette udtalte Martin Braithwaite i 2014

– Jeg forstår godt, at der er fans, der ønsker, at jeg skal blive manager i Liverpool, fordi jeg var anfører i mange år. Men man kunne jo prøve at forestille sig, at Liverpool i denne sæson vinder både Champions League og Premier League, og at Jürgen Klopp så siger op, fordi han føler, at nu har han nået så meget, som han kan med Liverpool. Ville Liverpool så hyre mig`Nej, der er nok 20 kandidater, der står før på listen end mig, mener Steven Gerrard og slår fast.

– Jeg bliver kun Liverpool-manager, hvis klubben mener, jeg er god nok.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top