The perfect guide to the casino

Tottenham-stjerne scorede to mål – men han spillede med en brækket arm

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lionel Messi truer med Barcelona-exit: Vil til engelsk gigant på fri transfer


Son Heung-min har brækket armen, og det varer flere måneder, inden sydkoreaneren atter kan spille for Tottenham.

Den 27-årige Tottenham-stjerne stødte sammen med Aston Villa-forsvareren Ezri Konsa i begyndelsen af weekendens kamp og modtog behandling på stedet.

Sydkoreaneren var i stand til at spille videre, og han bidrog gevaldigt til sejren på 3-2, da han scorede Tottenhams to sidste mål. Men det bliver hans sidste kamp i et godt stykke tid.

Læs også: WHAT! Adama Traore kan skifte til La Liga-gigant til sommer

Ifølge London Evening Standard har Son Heung-min brækket armen, og han vil ikke være i stand til at spille i de kommende uger. Det kan endda vare et par måneder, inden han kommer retur.

Det er skidt nyt for Tottenham, der i forvejen må klare sig uden Harry Kane, der blev skadet nytårsdag, hvor klubben tabte 0-1 i Southampton. Moussa Sissoko er også ude i et par måneder, og Christian Eriksen har Spurs som bekendt solgt til Inter.

Læs også: Kasper Dolberg er den bedst betalte spiller i OGC Nice: Se hans lønseddel her

Son Heung-min har lavet 16 mål i denne sæson, og i de førnævnte offensive folks fravær vil meget pres nok blive lagt på nyindkøbte Steven Bergwijn, der er kommet fra PSV Eindhoven.

Efter en dårlig sæsonstart har Tottenham lidt i ubemærkethed sneget sig op på en femteplads i Premier League og bejler efterhånden til Champions League-pladserne. Siden José Mourinho overtog jobbet som manager i slutningen af november, har kun førerholdet Liverpool fået flere point.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top