The perfect guide to the casino

Gang i pokalkampene: Sådan endte dagens FA Cup og Coppa Italia-kampe

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Imens ligaerne holder pause for et par dage, er der fuld gang i pokalkampene i de største ligaer.

Tidligere på eftermiddagen vandt Fiorentina med 2-1 over Atalanta på mål af Patrick Cutrone og Pol Lirola, imens Josip Ilicic reducerede for Atalanta. Det blev da også til lutter hjemmebanesejre da der både var dansk succes og nedtur.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

I Milano fik Simon Kjær lyndebut for AC Milan i Coppa Italia-kampen mod Spal da han spillede 82 minutter. Her vandt AC Milan med 3-0 på mål af Krzysztof Piatek, Samu Castillejo og Theo Hernandez.

Juventus kværnede Udinese, der startede med Jens Stryger Larsen på bænken. Danskeren blev skiftet ind i det 62. minut ved stillingen 4-0, hvilket også blev kampens slutresultat. De fire mål blev scoret af Gonzalo Higuain, Douglas Costa og to gange Paulo Dybala.

I England var der både en målfattig og målrig kamp. Carlisle og Cardiff spillede på Brunton Park, og her endte det med en vanvittig 3-4 sejr til Cardiff.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

I Manchester United blev den mest attraktive kamp på papiret spillet da Wolverhampton kom på besøg. Her fik Wolves bolden i kassen efter blot 10 minutter, men den scoring blev annulleret af VAR da Wolverhampton-spilleren ramte bolden med hånden. 1. halvleg var med fine chancer til begge mandskaber, men ligesom i første opgør, kunne ingen af holdene prikke bolden i kassen.

Det blev ændret i 2. halvleg efter endnu flere chancer. Juan Mata bliver spillet fri og kvitterede en flot aflevering ved at lobbe bolden flot over John Ruddy i Wolves-målet. Den scoring svarede udeholdet ikke tilbage på, og derfor kunne Manchester United gå videre efter 180 minutter mod Wolverhampton.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top