The perfect guide to the casino

Valverde er blevet fyret: Nu udtaler han sig om situationen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Herunder kan du læse Ernesto Valverdes afskedsbrev efter mandagens fyring i FC Barcelona.

Mandag aften blev det efter flere ugers skriverier officielt, at FC Barcelona fyrer Ernesto Valverde som klubbens cheftræner. Han er allererede blevet erstattet i form af Quique Setien, men han har kun respekt og ros tilovers for FC Barcelona.

Herunder kan du læse hans afskedsbrev, som FC Barcelona har delt via deres hjemmeside.

– Min tid som Barcelona-træner er nået til ende. Det har været intense to og et halvt år lige fra starten af. I den tid har jeg nydt lykkelige øjeblikke og fejret sejre og trofæer, men andre stunder har også været hårde og svære.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

– Hvorom alting er, så vil jeg frem for alt fremhæve mit forhold til fansene og den glæde de har vist mig i min tid som træner, lyder det fra Valverde, som fortsætter:

– Jeg vil gerne takke præsident Josep Maria Bartomeu og ledelsen for at give mig muligheden for at være træner for førsteholdet og for deres tillid hele vejen.

Valverde udtrykker også stor taknemmelighed for spillerne på førsteholdet, og ønsker den nye træner held og lykke.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

– Selvfølgelig vil jeg også gerne takke spillerne for deres indsats, som har gjort det muligt for os at tage fire trofæer sammen. Fra i dag af, ønsker jeg al held og lykke i verden, og det gælder også den nye træner Quique Setien.

– Visca Barca og Visca Catalonien, afslutter Valverde sit brev.

Det blev til to La Liga-titler, én Copa Del Rey-triumf samt en Super Copa-titel for Valverde i sin tid i spidsen for FC Barcelona.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top