The perfect guide to the casino

Dortmund har købt Haaland – Nu er hans konkurrent på vej væk

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Paco Alcacer kan være på vej væk fra Borussia Dortmund.

Spanske Paco Alcacer startede sæsonen ud med lyn og torden, men siden har skader og svingende præstationer sendt ham væk fra startopstillingen, og derfor er han den 26-årige angriber nu utilfreds med livet i Dortmund.

Den spanske storklub har nu også købt norske Erling Haaland, og derfor kan den målfarlige spanier være på vej væk fra klubben.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

– Selvfølgelig, er han utilfreds med situationen, som opstod mod slutningen af halvsæsonen, hvor han fik relativt få minutters spilletid. Men han var også relativt ofte skadet, og der vil altid være spillere, som på tidspunkter er utilfredse, siger sportsdirektør Michael Zorc til Ruhr Nachrichten og fortsætter:

– Men det kan se helt anderledes ud om tre uger. Vi alle i denne branche lever med det. En spiller skal agere professionelt i det, og det skal vi i ledelsen også gøre. Men faktum er: Vi har ikke nogle tilbud at diskutere.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

I sidste sæson havde den spanske angriber stor succes i Borussia Dortmund, og derfor hentede den tyske storklub ham på en permanent aftale i sommers. I denne sæson er det blevet til 11 Bundesliga-kampe, hvor at han har scoret 5 mål, men den seneste var tilbage i midten af september.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top