The perfect guide to the casino

KÆMPE drop da Lazio løb med alle tre point mod Napoli

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Lazio er for alvor med helt oppe i toppen af Serie A igen, og kunne med en sejr ligge endnu mere pres på Inter og Juventus.

Man stod dog overfor en svær modstander da Napoli kom på besøg. Godt nok har Napoli været inde i en meget dårlig stime, men det er svært at udelukke, at de ikke kommer i top 4 alligevel. Den plan blev dog noget sværere efter kampen mod Lazio. Napoli var ellers godt med i kampen, og var det ikke for en fin redning fra Strakosha i Lazio-målet, kunne Lorenzo Insigne have bragt Napoli i front.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

I stedet stod der 0-0 ved pausen. I 2. halvleg var Napoli endnu en gang godt med, men det var Lazio, der løb med alle tre point til sidst i kampen til stor frustration for Napoli. En bold ender hos David Ospina, der i stedet for at sparke bolden væk prøver at drible Ciro Immobile, der hurtigt opfanger ideen, snupper bolden fra Ospina, og køligt afslutter på mål.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Den scoring var Immobiles 20. i sæsonen, og da Napoli ikke kunne svare igen, løb Lazio med alle tre point til trods for, at Napoli var mere end godt med i kampen. Dermed har Lazio blot tre point op til Inter og Juventus på 1. pladsen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top