The perfect guide to the casino

Brændt straffespark redder Inter: Atalanta og Inter delte på San Siro

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Inter startede fint ud, men gik helt ned i 2. halvleg, og det blev dyrt i hjemmebanekampen mod Atalanta.

Inter mener det alvorligt i denne sæson, hvor de indtil videre er den største konkurrent til Juventus, sammen med Lazio, om at vinde det italienske mesterskab. I aften var man på en hård prøve da formstærke Atalanta kom på besøg.

Her startede Inter perfekt ud da man efter blot fire minutter kom foran med 1-0.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Endnu en gang var det et samarbejde mellem Lautaro Martinez og Romelu Lukaku, der gjorde, at Martinez i sidste ende kunne bringe Inter i front. Den føring holdt indtil pausen, men det kunne Inter mest af alt takke Samir Handanovic i målet for.

I 2. halvleg var Atalanta langt bedre med end 1. halvleg, og lignede mest af alt topholdet af de to. Det fik også gevinst da Robin Gosens udlignede i det 75. minut. Herfra var det igen Atalanta, der pressede på, og helt til slut lignede det også, at udeholdet skulle løbe med alle tre point.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

I det 88. minut fik Atalanta tildelt et straffespark, og det skulle Luis Muriel tage sig af. Topscoreren, der havde scoret 10 gange i denne sæson inden kampen mod Inter, måtte se sit halvsvage forsøg reddet af Handanovic, der endnu en gang blev helten for Inter.

Et brændt straffespark blev også den største mulighed for et tredje mål, men det skete altså ikke, og derfor blev det til en pointdeling. Inter er dermed et point foran Juventus, der dog har spillet en kamp mindre.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top