The perfect guide to the casino

Real Madrid knuste Daniel Wass og Valencia i Saudi Arabien og er klar til finalen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Den spanske Super Cup bliver afholdt på en helt anden måde i denne sæson.

For det første har man ændret formatet, så det bliver til en lille mini turnering med fire hold i stedet for en finale mellem cup-vinderen og liga-vinderen. Kampene bliver også spillet i Saudi Arabien, og i den første semifinale skulle Real Madrid og Valencia møde hinanden onsdag aften.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Her stillede Real Madrid særdeles stærkt op, og det skulle også give pote da man kom foran efter blot 15 minutter. Her scorede Toni Kroos direkte på hjørnespark da Jaume i Valencia-målet slet ikke holdt øje med Toni Kroos da han skulle eksekverede hjørnesparket. Der stod primært også bare Real Madrid på 1. halvleg, og derfor blev det også til 0-2 inden pausen.

Her stod Isco bag 0-2 scoringen, og for at det ikke skule være nok, burde Real Madrid også have været foran med 0-3 ved pausen. En uskarp Luka Jovic gjorde, at Jaume kunne redde serberens forsøg.

Bagud 0-2 virkede Valencia til at have mistet det helt store håb da de kom ud til 2. halvleg. Derfor blev det også til 0-3 i stedet for 1-2. Luka Modric lavede en fiks stepover og sendte på smuk vis bolden i modsatte målhjørne bag en chanceløs Jaume.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

I overtiden fik Valencia pyntet på resultatet da dommer Jesús Gil Manzano dømte straffespark efter en diskussion med VAR-dommerne. Det skulle Dani Parejo sparke, og det gjorde han helt sikkert.

Dermed endte det med en 1-3 sejr til Real Madrid, der derfor møder enten Atlético Madrid eller FC Barcelona i finalen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top