Spurs-stjerne med stor afsløring: Jeg kunne tjene meget mere alle andre steder

The perfect guide to the casino

Spurs-stjerne med stor afsløring: Jeg kunne tjene meget mere alle andre steder

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Toby Alderweireld har forlænget sin kontrakt med Tottenham, men det er bestemt ikke pga. det økonomiske aspekt.

Efter flere måneder med spekulationer og rygter kunne Toby Alderweireld fornylig forlænge sin kontrakt med Tottenham, hvilket binder den belgiske forsvarsspiller til London-klubben indtil sommeren 2023.

Nu løfter han så sløret for, at Tottenham selvfølgelig betaler en rigtig god løn, men han ville formentlig kunne tjene meget mere, hvis at han havde valgt at skifte væk.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

– Økonomisk gjorde klubben en god indsats for at vise mig, at den virkelig ville mig, så det havde jeg respekt for, siger Toby Alderweireld ifølge Sunday Telegraph.

– Jeg kunne måske tjene meget mere andre steder, men jeg valgte at vise loyalitet, og det er også noget værd, siger Alderweireld, som også lige clearede tingene på hjemmefronten.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

– Jeg talte med min kone om det. Vi har det andet barn på vej, så jeg spurgte hende først og fremmest: ‘Hvad vil du?’ Hun sagde, at hun ville være glad for at blive her, og at hun elsker det, men at jeg kunne vælge, som jeg ville. Det gav mig muligheden for at udforske, hvad jeg ville.

30-årige Toby Alderweireld har siden ankomsten i sommeren 2015 spillet 183 kampe for Tottenham, hvor at det er blevet til seks mål og fem oplæg.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top