Søndagens rygtebørs

The perfect guide to the casino

Søndagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Her har du søndagens rygtebørs

Først var det senegaleseren Sadio Mané, og nu er det endnu en Liverpool-angriber, brasilianske Roberto Firmino, som bliver sat i forbindelse med Real Madrid. Sportsmole citerer calciomercato for historien, som har bund i, at klubben savner en stærk angriber, der kan supplere 32-årige Karim Benzema, der netop har forlænget kontrakten med den spanske kongeklub.

Inters træner, Antonio Conte, regner ifølge spanske SPORT med, at købet af Arturo Vidal fra FC Barcelona går igennem i denne måned, selvom hans kollega hos de regerende spanske mestre, Ernesto Valverde, ikke vil af med midtbanespilleren, der ellers mest optræder som reserve. Inter skal have budt 12 millioner euro (90 millioner kroner), men FC Barcelona vil have 20 millioner euro (150 millioner kr.). Når prisen trods alt ikke er højere, hænger det sammen med, at chileneren er fyldt 32 år og derfor ikke kan sælges videre med fortjeneste.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Bayern München har bekræftet på klubbens Twitter-konto, at målmanden Alexander Nübel skifter fra Schalke 04 til den sydtyske storklub fra næste sæson. Han er 23 år og har spillet for de kongeblå fra Gelsenkirchen siden 2015. Kontrakten løb ud, så de tyske mestre skal ikke betale overgangssum for ham.

Samme Bayern Münchens sportsdirektør, Hasan Salihamidzic, er åben for at købe nye spillere i denne måneds transfervindue. Det skriver goal.com. Klubbens midlertidige træner, Hans-Dieter Flick, har åbent sagt, at han gerne ser en ny højre back til klubben, der lige nu ligger nummer tre i Bundesligaen.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Den tidligere engelske landsholdsmålmand, Joe Hart, kan ende med at skifte til Aston Villa i januar. Den tidligere stjernekeeper er endt som andenmålmand i Burnley, men da oprykkernes førstemålmand, Tom Heaton, gik i stykker med et overrevet ledbånd for nylig i en kamp mod netop Burnley, vil manager Dean Smith have en erfaren målmand som erstatning. Angriberen Wesley blev skadet i samme kamp, så ham skal der også findes en erstatning for. Her er Aleksandar Mitrovic fra Fulham et godt bud. Daily Mail har mere.

Wolverhamptons manager, Nuno Espirito Santo, har bekræftet, at spanske Jesús Vallejo tager tilbage til Real Madrid allerede i januar efter sit lejeophold. Han er kun startet inde en enkelt gang siden i sommer, og den spanske storklub vil ifølge Sky Sports formentlig leje den 22-årige midterforsvarer ud til en anden klub.

Ecuador har udnævnt Jordi Cruyff som ny landstræner. Det skriver spanske MARCA. Han er 45 år og spillede bl.a. for FC Barcelona og Manchester United. Han er søn af den nu afdøde hollandske stjerne, Johan Cruyff, der regnes for en af de bedste spillere i verdenshistorien. Kontrakten er treårig, så håbet er, at Ecuador kan kvalificere sig til VM i 2022. Landet spillede senest med ved VM i 2014.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top