The perfect guide to the casino

Han var anfører i sin debut for klubben: Det er naturligt at gøre Rooney anfører

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Wayne Rooney var anfører i sin debut for Derby, og det er noget som han skal være fremover.

Torsdag aften fik Wayne Rooney debut for Championship-klubben Derby, og han var anfører i den kamp. Det kommer han også til at være fremover har Cheftræner Phillip Cocu besluttet sig for.

Derfor bliver denne rolle frataget Curtis Davies, men nu udtaler den hollandske cheftræner sig om beslutningen.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

– For mig var det ikke en svær beslutning. Det var selvfølgelig svært at tage snakken med Curtis, for han har gjort det godt som anfører på og uden for banen, siger Cocu til klubbens hjemmeside.

– Men når vi har en spiller, der har været kaptajn på landsholdet, og som har en karriere og erfaring med lederskab, som Rooney har, så giver det mening for alle, at han skal være kaptajn for Derby.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

– Curtis Davies er stadig en af vores kaptajner, og han har reageret positivt. Det kunne man også se i kampen. Han spillede fremragende og er en rigtig holdspiller, siger Cocu.

Wayne Rooney har trænet med i Derby siden starten af November, men han fik først sin debut for klubben i går aftes, da kontrakten først trådte i kraft 1. januar.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top