The perfect guide to the casino

Onsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: L’Equipe: Liverpool har sat jagten ind på franskmand


Her har du årets første rygtebørs

Chelsea undersøger ifølge Daily Telegraph for tiden, om det er rigtigt, at den tyske angriber, Timo Werner, har en frikøbsklausul i sin kontrakt med RB Leipzig på 25 millioner pund (220 millioner kr.). For en angriber med hans kvaliteter, er det i disse tider nærmest et røverkøb, men de blå fra London er i konkurrence med adskillige andre klubber – bl.a. Bayern München.

Arsenal står over for en mægtig opgave i 2020, efter at 2019 sluttede med kun en sejr i ti kampe. Første mål er at få tætnet forsvaret, og til den opgave vil den nye manager, Mikel Arteta, få penge til den 21-årige franske forsvarsspiller Dayot Upamecano fra RB Leopzig. Her er de dog i konkurrence med ærkerivalerne Tottenham og Manchester United. Daily Mail har mere om den sag.

Læs også: Hobro-stjerne nærmer sig stort Superliga-skifte

Everton med den nye manager, Carlo Ancelotti, fører ifølge spanske El Desmarque kapløbet om at sikre sig den tidligere VM-topscorer, James Rodriguez, der ikke er på holdet i Real Madrid. Andre mener dog at vide, at træner Zinédine Zidane ikke vil af med den 28-årige colombianer førend tidligst til sommer.

Adam Lallana spiller ikke meget for Liverpool mere, men manager Jürgen Klopp vil ifølge Daily Telegraoh (kræver login) alligevel gerne have, at den 31-årige offensive midtbanespiller forlænger sin kontrakt med et år. I øjeblikket ser det ud til, at han forlader klubben på en fri transfer til sommer. Newcastle skal være interesserede i at overtage ham.

Læs også: Sparket ud af FCK: Dét skal Bendtner nu

Samme Liverpool skal ifølge Daily Mail være villige til at bruge 65 millioner pund (580 millioner kr.) på at købe Diego Carlos fra Sevilla. Jürgen Klopp ser den 26-årige brasilianer som den ideelle samarbejdspartnet il Virgil van Dijk i klubbens midterforsvar i de kommende år.

AC Milan har lejet Jean-Clair Todibo af FC BArcelona for resten af sæsonen med forkøbsret til en pris på 150 millioner kroner. Det skriver Daily Mail. også. Den franske forsvarer har ikke kunnet spille sig på holdet hos de spanske mestre, siden han i januar ankom fra Toulouse. I denne sæson er det blot blevet til to kampe.

Både Arsenal og Manchester United er ifølge sportsmole ivrige efter at købe midtbanespilleren Kalvin Phillips, der har bundet holdet godt sammen for Leeds, der i skrivende stund fører den næstbedste engelske række.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top